stockholm vatten avfall lediga jobb

kollegor. Då rollen till viss del innefattar kontakt med så väl privat- som företagskunder är det viktigt att du är serviceminded och problemlösande i ditt arbetssätt. För att lyckas i rollern så krävs det att du har ett driv att leda och samverka med andra så att vi tillsammans med SFA lyckas att genomföra våra kravställningar så vi får ett mycket bra förvaltningsunderlag. Gemensamt för alla tre processledarrollerna är att: delta i, rapportera och samarbeta med Avloppsreningsavdelningens ledningsgrupp. Övrig information * Start: Omgående start.

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och ska nu bygga ut Henriksdals reningsverk till att bli ett av världens bästa och modernaste reningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Det är meriterande om du har kunskap om Henriksdalsanläggningen och praktisk erfarenhet av driftsättningar. VI SÖKER DIG SOM * Har minst avslutad gymnasial utbildning, gärna med en teknisk inriktning * Har tidigare erfarenhet av administrativt arbete * Har tidigare erfarenhet av att arbeta med rutin- och processarbete * Har goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det. Kontaktuppgifter: Jennie Björk, email protected * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten och Avfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Noggrannhet, ansvarstagande och en god organisationsförmåga är en självklarhet för dig. Placering: Huvudkontoret i Ulvsunda. I din roll kommer du att kartlägga nuvarande rutiner, mallar och checklistor genom möten med intern personal och egna undersökningar för att sedan överföra till det nya systemet samt utvärdera vad som kan förbättras och förändras framöver.

Använd facebook för att snabbare fylla i din ansökan. Som person är du flexibel, trivs med flera bollar i luften och kan anpassa dig efter förändrade omständigheter utan problem.

Skybar scandic stockholm
Vikariebanken stockholm förskola
Catering skaldjur stockholm
Moses, bakning terrass stockholm

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel. Som projektassistent kommer du främst att arbeta med att kartlägga och utvärdera rutiner, mallar och checklistor som används i dagsläget för att anpassa och föra in i det nya systemet. Du söker tjänsten via denna länk och sista ansökningsdag är den 30 november. Är du den vi söker för att bli anläggningsägarens högra hand för mottagningen av det nya Henriksdalverket? Vill du arbeta som projektassistent och genom täta interna samarbeten vara delaktig i att genomföra implementeringen av ett nytt system hos Stockholm Vatten och Avfall? Ha mandat att godkänna underlag, tidplaner och leveranser från SFA-projektet hjälpa linjeverksamheten med driftstrategier för anläggningen när nya (SFA) och befintliga anläggningsdelar driftas samtidigt. Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap inom en rad teknikområden. OM OSS, academic Work är Home of the young professionals. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Som person kännetecknas du av att sätta och arbeta efter goda strukturer. Arbetsuppgifter, som teknisk administratör kommer dina främsta arbetsuppgift vara att assistera och avlasta de tre teamen på enheten i adminsitrativa frågor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.