vårdcentraler i lunds kommun

så tycker jag inte alls att det är! Sök jobb som sjuksköterska i, lunds kommun, tycker du att Lindas berättelse låter intressant? Vid akut livshotande tillstånd ring: 112. Lunds kommun med omsorgspersonal, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och andra sjuksköterskor, som med läkare på vårdcentraler och farmaceuter. Styr över sitt eget veckoschema, som sjuksköterska på ett sjukhus finns det sällan möjlighet att själv planera in veckans arbetsuppgifter i sitt schema. Vi fungerar lite som arbetsledare för dem och jag upplever att vi har ett bra samarbete och litar på varandra. Linda Bergman har erfarenhet från båda arbetsplatserna och så här beskriver hon sitt arbete som kommunal sjuksköterska på hemvårdsområde Torn i Lund. Provtagning Drop-in Måndag.00-12.00.00-16.00 Tisdag.00-12.00.00-16.00 Onsdag.00-12.00.00-16.00 Torsdag.00-12.00.00-16.00 Fredag.00-12.00 Ta med giltig legitimation och remiss från din läkare. Läkare Hos oss träffar du läkare med breda kunskaper om de flesta problem som rör sjukdom och hälsa. Det kan gälla personliga problem, relationer eller frågor kring fysisk och psykisk hälsa.

Lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster eller genom att skicka in en blankett. Sjukgymnastik Telefontider Måndag.00-09.30 Tisdag.00-09.30 Onsdag.00-09.30 Torsdag.00-09.30 Fredag.00-09.30 Om du behöver rehabilitering eller har besvär med din kropp kan du vända dig till oss. Välj oss till din vårdcentral Välkommen att lista dig hos oss. Vi sysslar ju inte med akutsjukvård inom kommunen, och därför får jag utrymme att planera mina dagar på ett annat sätt.

Boende Bostäder och tomter Helsingborgvårdcentraler i lunds kommun

Lund kommun ensamkommande barn
Ögonkliniken lunds sjukhus

Kognitiv beteendeterapi (KBT) Om du har en remiss från din läkare kan du välja att komma till oss för kognitiv beteendeterapi även om du är listad på en annan vårdcentral. Det ger en helt annan rutin i mitt eget vardagsliv, vilket är väldigt skönt. Det är något speciellt att jobba i andra människors hem man kommer nära varandra och lär känna varandra. Lediga tjänster för sjuksköterskor och distriktssjuksköterskor. Sedan Linda Bergman bytte arbetsgivare från landsting till kommun, ser hon stora skillnader i hur mycket kompetensutveckling hon erbjuds som sjuksköterska. Om du vänder dig rätt i vården direkt sparar du en massa värdefull tid. Vi får göra mycket olika saker och det är det som är så roligt, säger Linda Bergman. Unga vuxna i Lund Äldrevård Du som är 75 år eller äldre är välkommen till våra specialister på äldrevård.