vapiano lund öppettider

kommer aldrig mer att besökas av mig, Fråga Barbro Z om Vapiano Emporia. Tycker dock att prisklassen är okej, för det man får. Fråga Lundamia om Vapiano Emporia. Det är mycket stökigt i lokalen. Eftersom vi var 4 pers och 2 åt pasta, 1 pizza och 1sallad, så fick vi ju inte maten på samma gång. För höga priser och för få ingredienser som i det stora hela inte kostar mycket. Föregående Nästa Listan uppdateras ). Omdömet skrevs Trevligt men väldigt dyrt Har ätit lunch här några gånger och det är trevligt att se på när personalen tillagar maten framför ens ögon och frågar om man vill ha vissa ingredienser i sin pasta eller ej samt ger rekommendationer till vad som.

Lund (Skåne jag vill även ha kataloger från kategorin Restauranger och Caféer. Omdömet skrevs från mobil enhet Charmlöst och trist mat. Kan inte bestämma mig för vad jag tycker om själva konceptet. Visa fler, restauranger, favorit, aviseringar från Tiendeo, jag vill få de senaste. Fråga Divbyzeros om Vapiano Emporia Detta är ett subjektivt omdöme av hofverbergsgatan 11 helsingborg en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. F.A.S.T Västra Hamnen fastvastrahamnen.6102427 /.9736407. C.A.S.A Gustav casagustav.6018369 /.0014008. Omdömet skrevs, aldrig mer, smaklös ej prisvärd pizza, ingen som helst service. Men det sämsta och viktigaste av allt är att maten smakade inte bra. Butiker, vapiano erbjudanden i Lund (Skåne) och andra utvalda kataloger.

Ska trots allt ge det ett par gånger till, så får vi se vad slutresultatet blir. De har dessutom tagit bort service och ändå kostar maten över gensomsnitt. Fråga sandgren om Vapiano Emporia Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.