dykcenter Göteborg

sidorna om vår dykskola. Hit går spårvagnslinjerna 9 och. Här nedan listar vi lite av de vanligaste jobben vi utför och priser på dem. (Priserna är inklusive moms samt materialkostnader). Vi uppnår detta genom att erbjuda kurser och utrustning som håller en mycket hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. För de lite mer erfarna dykarna erbjuder vi vrakutfärder och andra specialanpassade utfärder till västkustens vackra undervattensvärld. Du som kund skall alltid känna dig väl till mött och känna att du går ifrån vår butik med glädje och en längtan att få komma tillbaka.

Några exempel på vanliga arbeten vi utför är byte av halstätning, byte av handledstäning (manchetter montering av ringsystem för torrhandskar, limning av kedja, renovering av ventiler eller om ni bara behöver provtrycka er dräkt för att hitta eventuella läckor kan vi även hjälpa till med. Välkommen till Oxygene Diving Göteborgs största dykcenter! Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för just dig. Vi erbjuder dig dykutfärder samt padi:s internationella utbildningsprogram från grundkurs till instruktör samt iantd-kurser för teknisk dykning. Hos oss hittar du allt du behöver för din dykning, vare sig det är snorkling på semestern, sportdykning, fridykning eller teknisk dykning. Vi erbjuder nybörjarutfärder där du som dykare får hjälp och stöd av en Divemaster före, under och efter dyket. Vår välfyllda dykbutik och kurslokal ligger vid.

Dykning och dykkurser när det blir som bäst!
Hos oss hittar du allt du behöver för att utforska undervattensvärlden.
Med vår dykanpassade båt samt några av Göteborgs bästa padi-instruktörer kan vi på Flying Divers garantera en upplevelse och personlig service utöver det vanliga.

Tåganslutning göteborg skövde
Hyra fiskebåt göteborg
Meteorregn göteborg

Klippan i Göteborg med vacker utsikt över hamninloppet, bara några steg från kajen. Scuba Divers Dykcenter och Dräktverkstad i Göteborg. För intresse mailar vi gärna info om resan. Även om det så bara är för att vi har väldigt gott kaffe. I vår butik finns märken som Cressi, Scubapro, Waterproof, Poseidon, Suunto, Fourth Element, NoGravity, OMS, Miflex, agir, Nanight, BigBlue, seac, Tusa, SiTech, Santi, Ursuit, Aqualung, Apeks, Shark, SeaPearls, 4Ocean, Garmin. Oavsett vilken fråga du har som kund skall vi alltid kunna erbjuda dig ett svar. Om du kommer med bil från Oscarsleden, Högsboleden eller Västerleden är det skyltat till Kungsstens industriområde. Göteborgs Dräktverkstad Dykcenters Personal, på Scuba Divers eller Göteborgs Dräktverkstad Dykcenter är vi 3 personer som jobbar febrilt för att du skall få den absolut bästa upplevelsen. Vår kommissionen för jämlik hälsa ambition är att vara bäst i Sverige. Om du vill ringa oss är numret. Joakim Elfström är delägare i Göteborgs Dräktverkstad Dykcenter och en otroligt hängiven dykare.