laga kantstötta fälgar helsingborg

lämna dina fälgar hos oss. Ögat är suveränt och ser vinkelfel, detaljfel och skiftningar. Går det att laga alla fälgar? Man bör därför vara lite förutseende och lämna in fälgarna i god tid före våren tittar fram. Han tar en annan fälg, en originalfälg till Mercedes. Chevrolet - No cars, just trucks BMW - Pure driving pleasure. Bakom skyddsrutorna till lackboxen skymtar Mustafa Ashad med ansiktsmask i färgdimman. Varenda litet stenskott eller korrisionsangreppsfinne ska bort och fälgen måste vara helt slät för att lacken ska fästa och så att det inte ska synas skador på lackytan sedan.

En uppsättning glänsande guldpläterade fälgar kan kosta 80 000 kronor. Vilken typ har du? Han sätter upp fälgen i arbetsbänken. Det blästras, spacklas och slipas med vattenslippapper för hand.

Xxl helsingborg öppnar
Ky helsingborg

Ja, vi har nu öppnat ett inlämningsställe I Goteborg i samarbete med Mölndals Däckservice dit ni kan vända er för hjälp med era fälgar. Sedan väntar ett dygns torkning innan fälgarna går ut till Jocke Stjärnvik, som lägger på däck på dem som ska ha det. Sådana där specialsvartlackade fälgar som på Porschen där vill jag ha på BMW:n och jag ska lacka om bilen svart, säger den medelålders kroppsbyggarliknade kunden till sin kompis när de lämnar fälgverkstaden och äntrar sin feta BMW-suv. Och det handlar om manlig fåfänga att vilja få den snygg igen på bilen, säger Anders och spänner upp fälgen i den 50 år gamla svarven. Med lätt hand fyller han i med aluminiumtråden i skadan på fälgen. Att fixa till en fälg kostar runt en tusenlapp lite beroende på modell och skada. Fälgarna lämnas ut eller skickas tillbaka till dig. Frugan körde på en trottoarkant, säger Lars avis umeå adress Ljungholm och visar en kvaddad fälg, som ligger i bagageutrymmet på hans Audi Q7-suv. Med tryckluftspys i däckmaskinen läggs däcken. Fälgen ser rund och snygg. Har ni inte filialer ute i landet också?