merdo steakhouse helsingborg

- Sveriges trevligaste stad golf - wknd BY HBG, kom och golfa i Helsingborg - Sveriges trevligaste stad '. A must visit if you go to Alanya, Turkey. To do that, select the language you would like to translate into in the list below. Felt like ready made and bought. Translate, you can use Google Translate to translate the contents. We had dinner here the other night and were impressed at the quality of the meat selections. Att Helsingborg nu inte längre har någon restaurang med specialinriktning på det grekiska köket känner han en viss sorg över. Svenskarna åker gärna till Grekland och man uppskattar den grekiska matkulturen.

Det är bra att de satsar. Trenden i Helsingborg de senaste åren har varit att det gått långsamt nedåt för det grekiska matkonceptet, säger Janis Cicek. Men så är det.

Olika typer av grillat kött och lax. Mat i förskola och skola, så bygger vi om Drottninggatan, tyck till om tryggheten i Helsingborg. We shared steak, chicken, pork chops, and leg of lamb. They are served on a plank of wood with salad, three sauces, potatoes,.More. Han ser också fram emot att uppfräschningen runt Mariatorget ska bli klar. Det är ett stort steg.

Saxiska helsingborg
Sf bio helsingborg star wars

Allting serveras på ekplanka. Men det är spännande, säger Janis Cicek. Så jag tycker det är lite konstigt att det inte fungerar längre i Helsingborg. Plankan är en klassiker som alltid går hem. Meyse och Janis Cicek har drivit grekiska restauranger på olika adresser i Helsingborg under 21 års tid och att nu göra något helt annorlunda är en smula nervöst. Jag kände att det var dags att göra något. Det är därför som restauranglokalen vid Mariatorget nu genomgått en totalförvandling och blivit till Merdo Steakhouse Bar. Med tre såser och valfri typ av potatis. Men jag tror på satsningen och vi krögare måste göra vår del och se till så att det serveras bra mat i en bra miljö, säger Janis Cicek. This place dont deserve väder Linköping 10 dygns prognos london-heathrow to be called a "steakhouse worst experience ever!