örebro city sport festival bilder

och nya bekantskaper! Den är en blandning av volleyboll, fotboll och gymnastik som spelas på en uppblåsbar spelplan och med voltande spelare som gör upp om poängen. Exakt var planen kommer att placeras i Örebro city är en så länge inte spikat. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

Public Hosted by Visit Örebro. Daily, Aug 16 - Aug 19 UTC02. Event ended about 2 months ago. Roller derby på Järntorget City sport festival Örebro.

Passen finns att boka i bokningssystemet som vanligt. Bossaboll är en blandning av volleyboll, fotboll och gymnastik och kommer i ett första läge att demonstreras av ett proffsteam som kommer till Örebro. Smedjan kommer självklart att vara på plats på stan under Örebro City Sport Festival! Bossaboll har premiär på Örebro City Sport Festival. Av, jonas Lundin T13:26:3700:00 augusti 9th, 2018, nyheter. Vi flyttar ut föreningsidrotten på gatorna, håller allmänna träningspass och bjuder in Sverige-eliten till tre dagar av svett och endorfiner. Vi är glada över att Örebro blir först i Skandinavien att lansera den här häftiga sportupplevelsen, säger Rebecca Larserö, projektledare på Örebrokompaniet, som arrangerar festivalen och som marknadsför Örebro. Tanken är att vi ska visa upp CrossFit och vilka vi i Smedjan. Bossaboll kommer att bli något alldeles extra för alla nyfikna besökare. Men räkna med att den uppblåsbara, gigantiska studsmattan med nät kommer att bli en av sommarens mest fotade aktiviteter i Örebro. .

Med tanke på hur planen är utformad och hur extremt skickliga spelarna är kommer det bli en naturlig samlingspunkt. Så dela och sprid detta till alla ni känner som vill prova på så kan de komma den 18e! Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen.