direktflyg göteborg till milano

finns tillgängligt från Milano till i stort sett hela Italien samt grannländerna. Samtliga flygplatser har goda anslutningar till centrala Milano. Har planer på att flyga till. Finns det flygbussar så sent på kvällen? Milanos tågstation varifrån det går tåg var tredje tim. Milanos flygplats till Como? Vi vill även bo på något slott eller vingård eller något annat vackert ställe i närheten. Bästa tiden att resa till Milano. Förutom fotboll kan man spana in den vackra arkitekturen på Duomo di Milano, som är en gotisk katedral.

Jag har hittat ett flygresa till Bergamo flygplats och undrar om det är möjligt att ta sig till norra. Bland de mest populära sevärdheterna i Milano finns katedralen Duomo di Milano, borgen Sforza Castle och shoppinggallerian Vittorio Emanuele.

Läs mer, tio saker att göra i Milano. Milano är också en bra utgångspunkt för att utforska närliggande områden. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg.

Bland annat ligger Venedig endast ett par timmar bort, och man har närhet till både Bologna, Torino och Comosjön. Milano - kan man då ta skaffa styrelse sig till Gardasjön direkt? Juli är den varmaste månaden med en snittemperatur på 23,6 grader. Jag och sambon har bokat flyg till. Det är lågprisbolaget EasyJet som står bakom den nya rutten mellan Arlanda och Milano. Hur tar man sig från. Saker att se och göra i Milano.

Vi vill ta oss ut på landsbygden och besöka nån vingård. Du kan också flyga direkt till Milano från Köpenhamn. Eller ska man hellre satsa på en taxi? Williamwilliam: Var ska ni bo? Italiensk mat är det heller inget fel på, och det finns gott om restauranger som serverar hemlagad lasagne, pizza, pasta och andra italienska specialiteter. En välkommande satsning som kommer att pressa ner priserna ytterligare. Snabbaste flygtid 3t 45m, billigaste pris 981 SEK. Många förknipar Milano med fotboll, då staden är hem åt både.C Milan och FC Internazionale.