hur bäst att lyckas

är lätt att applicera. Bra innehåll i kombination med kreativitet är receptet för att lyckas Fundera på vad ni kan göra som ingen annan gör! Du har lyckats med ditt budskap, diskussionen är igång och du har medias ögon på dig. Speciella medier, som exempelvis. Du kan bygga upp täckning som döljer även den sämsta huddag. Hur påverkar just ni bäst?

Däremot perfekt på röda partier runt näsan eller blemmor. De får gärna vara beroendeframkallande att ta del av, men det får heller inte bli för mycket av det goda. Stiftformatet känns oldschool och kräver lite extra arbete vid applicering.

Jobba in concealern med pensel eller så kallad beautyblender (finns på varuhus och i näthandeln). Tack vare digitaliseringen har pris och tidsåtgång för opinionsundersökningar gått ner, men det ställer fortfarande krav på kreativitet. Allt fler företag konkurrerar om media-utrymmet samtidigt som bevakningen från media är högkoncentrerad. Rödhet är ett vanligt gissel bland oss tunnhudade nordbor. Om den fortfarande bubblar och generar många likes och kommentarer kan det vara värt att vänta lite extra. Det kommer lätt ut för mycket produkt ur pumpflaskan.

Concealer 11: Mer skulptering än täckning YSL Touche éclat, 375. Concealern lägger sig i mina torrhetslinjer. Vilken concealer ska jag välja? Extra fin effekt under ögat. Mindre bra runt ögat. Överdosering är ofta boven. Visa att ni tycker att det är viktigt att vara på Almedalsveckan genom att ha den yttersta ledningen på plats. Betyg: 4,6 Läs mer och köp här. Du lägger sedan din vanliga hudtonade concealer ovanpå. Därefter sammanställs recensionerna och ett medelbetyg räknas.

Om man tänker efter så är det egentligen inte så konstigt - vi har ju alla olika uttryckssätt och personligheter ute i den verkliga världen - detsamma gäller här i den digitala. Kan byggas upp från medium till hög täckningsgrad, men du bör fixera med ett lätt puder ovanpå.