hudläkartjänst klarabergsviadukten stockholm

Stockholmare, såväl som för patienter från omkringliggande städer. Klarabergskliniken har korta väntetider och erbjuder bedömning och behandling av t ex acne, eksem och psoriasis samt kontroll av hudförändringar och födelsemärken i syfte att tidigt upptäcka hudcancer och förstadier. I övriga fall behöver du en remiss från läkare t ex vårdcentral. Du kan också kontakta, min Doktor ( ) för att få hjälp med enklare hudproblem eller för ställningstagande till remiss till oss. Priserna skiljer sig åt eftersom medicinskt nödvändiga behandlingar är befriade från moms. Vi erbjuder också kosmetiska behandlingar så som IPL och NeoStratas professionella behandlingar och produkter som endast finns på läkarledda kliniker. För närvarande har vi cirka 1-2 veckors väntetid för tid hos hudläkare. Vår prislista är uppdelad i två delar; kosmetiska och medicinska behandlingar.

hudläkartjänst klarabergsviadukten stockholm

Ring för att boka.
Hudläkartjänst Hudläkare i City på uppdrag av Stockholms läns landsting.
Genom vårdavtal med Stockholms läns landsting kan vi ta emot patienter.

Behandlingarna utförs av våra erfarna hudterapeuter som med nära samarbete med specialistläkare kan erbjuda dig den bästa expertis inom området som finns att tillgå! Om man önskar vård inom ramarna för landstingsvården, hänvisar vi i stället till vår systermottagning. Om du vill veta mer om våra behandlingar, våra priser, eller om du vill boka en läkartid, är du varmt välkommen att kontakta oss! Återbudstider finns nästan alla dagar. Klarabergskliniken är en, hudläkarmottagning som erbjuder hudsjukvård till privatbetalande patienter. StellaKliniken är en privat hudklinik med inriktning mot medicinska estetiska behandlingar.

Klarabergskliniken är en Hudläkarmottagning som erbjuder hudsjukvård till privatbetalande patienter. Besöksadress: Klarabergsviadukten 90 C,. 111 64 Stockholm StellaKliniken har ingen egen porttelefon, det är skyltningen till Hudläkartjänst. StellaKliniken är en privat hudklinik med inriktning mot medicinska estetiska behandlingar. Alla bilder och all text tillhär med alla rättigheter respektive uthyrare som har ansvar för att de har rätt att använda materialet eller Floridasidan.