japanska uppsala universitet

i veckan (19). Du kan också läsa språk utomlands. Taiko japansk slagverksmusik 18:00 19:00, på Orangeriets innergård, Linneanum. Mer information, kontakt, skriv. Japanska vid Stockholms universitet, undervisning i japanska vid Stockholms universitet går tillbaka till 1963. Ibland kan du behöva dokumentera dina språkkunskaper, till exempel om du söker en utbildning utomlands eller går på en anställningsintervju.japanska uppsala universitet

Kursen ger en översikt av den japanska konstens och arkitekturens historia från tidiga shintohelgedomar och buddistiska tempel till dagens visuella konstformer och populärkulturella fenomen som manga och anime.
En professur i ämnet japanologi, särskilt modern japanska, inrättades i april 1975.
Första professorn var Seung-bog Cho (1922-2012 som hade undervisat i ämnet vid Stockholms universitet sedan 1963 och vid Uppsala universitet sedan mitten av 1950-talet.
Entréavgift Tropiska växthuset.

This page in English - Uppsala universitetjapanska uppsala universitet

Uppsala juridik uppsatser,

Naginata japansk kampsport 13:00 15:00, på gräsyta norr om Linneanum. Ansök direkt, om tjänsten, sortera på publicering:, uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Förbered dig med en av våra språkkurser. Du ska vidare ha en solid och mångsidig programmeringskompetens. På så sätt lär du dig språket snabbare och får en inblick i landets kultur på köpet. Uppvisning av naginata en japansk kampsport med över tusenåriga anor där svärdet som är fäst på en lång stav är ett gammalt japanskt vapen och en symbol för stridande kvinnor. Uppsala Vintage Biking.15.30, i barockträdgården, veterancyklisterna avslutar sin cykeltur genom Uppsala med fotografering, prisutdelning och mingel i Botaniska trädgården. . Engelska B1 två-tre dagar i veckan (15).

Program, japan Mix 10:00 16:00, i orangerisalen, Linneanum, fira 150 års diplomatiska förbindelse och vänskap mellan Japan och Sverige med Uppsala Japanska Förening och Medborgarskolan! Ibland kan du behöva dokumentera dina språkkunskaper, till exempel om du söker en utbildning utomlands eller går på en anställningsintervju. Med lite tur får du se jättenäckrosen blomma. .