borgå däckservice

pättäjistä myyntityötä varten. Sen kotipaikka on Porvoo ja toimiala Renkaat, rengasliike. Katso esimerkkiraportti Yritystiedot toimittaa, hinta 12,91 (Sis. Lähde: YTJ, yrityksen liikevaihtoluokka 0,41 milj. Kaupparekisterissä, ennakkoperintärekisterissä, työnantajarekisterissä, taloustiedot (tuhatta euroa) (tuhatta euroa) 20/12 20/12, liikevaihto (tuhatta euroa), liikevaihdon muutos 28,1 8,9 0,7 1, tilikauden tulos (tuhatta euroa). Ole hyvä ja täytä kaikki kentät). Aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä fisketurer från malmö on muutettu viimeksi.borgå däckservice

Borgå Däckservice, ab - sale OF spare parts AND accessories FOR cars AND indutrial vehicles, Porvoo, 06150, Teollisuustie 22, (MOB: 0505022.
Finland, On this page : Porvoon Rengaspalvelu.

Katso rekisteritiedot, mahdolliset maksuhäiriöt ja kaupparekisteriote. Postiosoite: Teollisuustie 22, 06150 Porvoo, y-tunnus:, toimiala(t Arvosana, julkaistaan. Katso yrityksen yhtiöjärjestyksen mukainen toiminimi ja toimiala. Hae yrityksiä, yrityksen Porvoon Rengaspalvelu Oy Borgå Däckservice Ab liikevaihto oli 7430Liikevaihto nousi 1 prosenttia. Emme ole nuukia palkanmaksajia 4 syytä hakea Vesivekin myyjäksi työelämä.11. Voit täydentä raporttia eläke- ja verovelkatodistuksella. Lue selvitys yrityksen toiminnasta ja luottokelpoisuudesta Rating Alfa -raportista. ALV) osta raportti Kaupparekisteriote Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Työpaikkojen haku Duunitorilla uudistui Löydä nyt sopiva työ entistä helpommin duunitori.11. Yhtiömuoto, osakeyhtiöLähde: YTJ, perustamisvuosi 2008Lähde: Fonecta-konserni, kotipaikka, porvoo. Osoite: Teollisuustie 22, 06150 Porvoo, puhelinnumero:, sähköpostiosoite: Kotisivut: Anna pisteet (ei vielä äniä jönköping sjöjungfru loading).