malmö sjöfartsmuseum öppettider

och sjöfart. Du hittar också det interaktiva Kunskapstivolit, där man kan leka med ljus, ljud, hastighet och rörelse. Det enskilda IP-numret är ointressant för oss och vi avidentifierar all information i så stor utsträckning som möjligt. Mer information om dina rättigheter, dina rättigheter regleras i dataskyddsförordningen (DSF/gdpr). Denna information finns också att läsa på sidan. På Teknikens Sjöfartens hus kan gå in i den riktiga ubåten U3 och besöka utställningen Tidernas stad moderna museet malmö kock som berättar om Malmös historia från 1850 fram till. En webbkaka är en liten textfil med information som lagras på besökarens dator för att förbättra webbplatsen för dig som besökare. Den information vi har i våra systemloggar sparas endast i syfte att webbplatsen ska fungera bra. Här finns också ett mindre men roligt lekland, piratskepp, grotta och rutschkana, sköldpaddor, krokodiler.

Fler tips på aktiviteter för barn i Skåne och Malmö. Du får en inblick i Malmö hamns historia och färjetrafiken från 1600-talet och framåt. Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. Museet är indelat i två delar.

Entr avgifter och ppettider - Malm stadmalmö sjöfartsmuseum öppettider

Bärgad keps, mästerlotsen Jarl Lindh lämnade över en liten trevlig gåva till oss på Blekinge Sjöfartsmuseum, en sjömans keps som tappades i havet från en person på en engelsk fregatt under ett flottbesök i Karlskrona under tidigt sjuttiotal. Lotsbåtens personal " bärgade" kepsen och fick behålla den som bärgarlön! Restaurang, ekologiskt café och butiker. IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats. Välkommen till Malmö Museer! Kommendanthuset med fotografins rum och pedagogik. Om webbkakor (cookies) som du når via en länk i sidfoten. Här kan du se ångmaskiner, motorer och bilar och göra olika slags tekniska försök. Teknikens Sjöfartens hus passar för barn i åldern: 0-1 år 0-1 år 0 röster 2-3 år 2-3 år 0 röster 4-5 år 4-5 år 0 röster 6-7 år 6-7 år 0 röster 8-9 år 8-9 år 0 röster 10-11 år 10-11 år 0 röster 12-13. På Sjöfartsmuseet får du veta mer om Skånes sjöfartsutveckling. Vi använder webbkakor för att analysera hur webbplatsen används, genom att webbkakorna till exempel håller ordning på hur snabb webbplatsen varit för dig och vilka sidor som besökts. Där den togs tillvara av Jarl Lindh som vårdat den under alla år har nu skänkt den till vårt museum.

Åhlens borås öppettider påsk, Ryska konsulatet göteborg öppettider,