hotell med spa utanför stockholm

och också trendigaste, hotell. Är du på jakt efter ett härligt hotell med spa i Stockholm? Rivstarta med ett besök på NK eller PUB för exklusiva designvaror, mellanlanda på ett trendigt café och avsluta kvällen på någon av de livliga barerna och nattklubbarna. Njuta Spa (reklamlänk via Awin) Foto: Njuta Spa Belägen på en klippa vid Nacka Strand ligger Njuta Spa och blickar ut över Mälaren.

Hotell med spa utanför stockholm
hotell med spa utanför stockholm

De flesta som besöker Stockholm börjar med den riktiga pärlan, Gamla Stan. Du kan sedan välja att sortera efter antal stjärnor, pris, popularitet eller tidigare gästers betyg. Guide, uppdaterad, kan du inte få nog av lugna avbrott och sköna spabehandlingar? Gamla Stan, i charmiga Gamla Stan har du alla möjligheter att få uppleva det gamla Stockholm på nära håll. Det är också väldigt lätt att ta sig runt i Stockholm. Är du ute efter något mer hemmatrevligt snarare än en modern spaanläggning är det här rätt spa att besöka. . Mycket av det goda för både kropp och själ. På gatorna runt omkring hittar du små charmiga caféer, hemtrevliga vintagebutiker och en hel del klädaffärer.

Med sitt läge direkt vid Mälaren är vattnet alltid närvarande och tillåter dig njuta av vackra vyer för sköna lediga dagar. Här erbjuds ett vibrerande nattliv i varje gathörn med barer och inneställen - många med livemusik. Hotell Havsbaden, lämna stan och ladda med ny energi.

Pool & spa uppsala ab, Boka taxi buss stockholm online store,