mårtenssons trafikskola malmö intensivkurs

typer och åldrar och du får själv välja vilken du vill lära dig av, i den mån det är möjligt. Körskolan hittar Ni på Erikslustvägen 2 i Fridhem. Intensivkurs, ta ditt körkort i raketfart hos oss. Visa större karta måndag.00 -.00 tisdag.00 -.00 onsdag (idag).00 -.00 torsdag.00 -.00 fredag.00 -.00 lördag.00 -.00 söndag.00 -.00, fel?

Risktvåan (halkan) 10 290 kr 20 körlektioner à 40 min, teoripaket, riskettan. Vad är felaktigt på sidan? Det är viktigt att man trivs med sin trafiklärare, för när kommunikationen fungerar väl mellan elev och lärare så kommer resultatet ofta väldigt snabbt.mårtenssons trafikskola malmö intensivkurs

Vi anpassar din v g till.
P M rtenssons Trafikskola i Malm v lkomnar vi ven din privata handledare f r ett effektivt samarbete.
Om du sedan tidigare har vningsk rt med n gon du k nner s v lkomnar vi denne att delta i n gon av de lektioner vi h ller med dig.
M rtenssons Trafikskola, Malm.
Ditt tempo, din livsstil - Vi anpassar din v g till k rkortet!

Mänskliga rättigheter malmö högskola, Café malmön köping, Station triangeln malmö karta,

Vi står på din sida och vill lika gärna som du att du snart har körkortet i handen med alla kunskaper och förmågor som det innebär. Bolagsform: Handelsbolag/Kommanditbolag, bolaget registrerat:, f-skatt: Ja, momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 85530 - Trafikskoleverksamhet, wikipediafoton från närområdet. Vår erfarenhet säger oss att det både är kul och en enorm frihet att kunna köra bil vilket vi på ett professionellt sätt förmedlar under lektionerna där Vi från första rattvidningen ska väcka en ansvarsfull attityd och ett behärskat riskmedvetande i elevens körning. Det går att få specialanpassad undervisning på vår trafikskola i Malmö, och din plan för övningskörning lägger vi upp i samråd med dig. Vi på Fridhems Trafikskola hälsar Er varmt välkomna till stor körglädje. LÄS MER, moped (klass 1 2 hos oss får du en grundlig utbildning i hur mopeden ska hanteras. Söndag Stängt 2018 Trafikskola Syd. Tack för ditt meddelande. I övrigt ligger vi bara någon minut från de flesta gymnasieskolor i Lund centrum och dig som jobbar i city. Torsdag 9:00 - 17:00, fredag 9:00 - 17:00, lördag Stängt.