slänga trädgårdsavfall göteborg

Trädgårdsavfall (mindre mängder) Julgranar Stora leksaker Detta kan du inte slänga i containern för grovavfall: Elektronik Farligt avfall Gips Vitvaror Bygg- och rivningsavfall Så här gör du med bygg- och rivningsavfall Har du bygg- och rivningsavfall. I pdf:n nedan hittar du mer information om storlekar och priser. Sådant avfall ska lämnas på avsedd plats på återvinningscentralen. För att komposteringen ska fungera är det viktigt att inte plastpåsar, blomkrukor och annat icke nedbrytbart läggs i kärlen. Containrarna kan vara öppna eller täckta och finns i storlekar från 5 till.

Slänga trädgårdsavfall göteborg
slänga trädgårdsavfall göteborg

slänga trädgårdsavfall göteborg

Kött-och ölrestaurang göteborg, Internationella engelska skolan johanneberg framnäsgatan göteborg, Avenyn i Göteborg,

Detta töms sedan varannan vecka mellan den 1 april och den 15 november. Hämtning av grovavfall för ägare till flerbostadshus. I de fall som kärlet är felvänt eller svårtillgängligt kommer trädgårdsavfallet inte att hämtas. Ett 370 liters kärl för insamling ingår. Tänk på miljöarbetarnas arbetsmiljö, tänk på att inte fylla avfallskärlet med så tungt material att det tar skada eller blir svårt för miljöarbetaren att hantera. Tala därför gärna med dina grannar innan du väljer placering av den. Byta storlek på avfallskärl Är du redan abonnent och vill byta storlek på ditt kärl för trädgårdsavfall hör du av dig till vårt kundcenter som hjälper dig att ordna med beställningen. Priset för att hyra container varierar beroende på hur länge du vill hyra den, vilken storlek du behöver och hur mycket du slänger i den. Att eldningen inte ger upphov till olägenhet för dina grannar och sker minst 200 meter från närmaste bostadsbebyggelse. . Dispens för att få elda närmre bebyggelse ska sökas hos bygg- och miljönämnden. Blankett för ansökan om dispens. Transportavgift, pris inom parentes är inklusive moms.

Barberare göteborg andra långgatan, Vigarda Göteborg, Blocket lägenhet säljes göteborg, Europcar göteborg grafiska vägen,