barberare göteborg andra långgatan

mitt band eller hänger på landet och grejar med mitt gamla hus. Eness Frisersalong, på Eness kan man få en klassisk rakning med kniv och varma handdukar, under benämningen. Karolina, startade Kolla Kolla tillsammans med Ann-Sofie 2006 och det är något av det bästa jag gjort! Det är fantastiskt lunds hif roligt att ha varit en del av Andra Långgatan i över 10 år och själva arbetet blir bara roligare för varje år som går.barberare göteborg andra långgatan

Vi erbjuder professionell barbering där du som kund och ditt hår står i fokus. Vi ser alltid till att jobba utifrån kundens önskningar och det kombinerar vi med vår erfarenhet och kunskap.

Älskar brötig musik och går gärna på spelningar. Mikaela, jag är en upplevelse! Hantverket i yrket är det finaste. Trots att jag snart börjar skymta en guldklocka för lång och trogen tjänst så har jag aldrig varit mer taggad. Vid bokning av tid förbinder du dig att senast avboka 24h innan din tid vid förhinder för att inte bli debiterad för avsatt tid. Att ringa in exakt vad som uttrycker just den där stilen, frisyren eller känslan jag och kunden är ute efter och sedan se det växa fram medans tanke, teknik, känsla, händer och sax samarbetar är lycka för mig.

GRO Hår och skägg - Barberare och Frisör i Göteborg Pinchers Barbershop Online Pinchers Barbershop Online Barberare i Göteborg Skäggbloggen

Brogyllen göteborg jobb
Djurgården vs Göteborg förhandsgranska
Pustervik göteborg kapacitet