springa både göteborgsvarvet och stockholm marathon

framförallt göra mitt eget lopp så jag tänkte att här kan jag inte swedbank jönköping lediga jobb ligga och så körde jag om helt enkelt. Lustigt, det är ju sällan man springer ett lopp utanför dörren eller så nära hemmet. Fint väder, mycket publik och musik längst hela banan. Efter det öppna fältet passerades halvmaran på 1:25:39, bara sekunder efter min tid på Göteborgsvarvet för 2 veckor sedan. Jag kände mig inte så tokslut som man kan göra efter en mara, men jag hade ändå tappat nästan 4 minuter på andra halvan och det är ju ett bevis på att jag faktiskt inte kunde bättre där och.

Telefonplan stockholm karta
Billig resa från göteborg till stockholm
Terrordåd stockholm erbjudande
Skidspår stockholm konstsnö

Sedan kommer kulturen lund restaurang brunch jag vila ett par dagar, köra en miltävling 23/5, det blir sista tuffa passet tror jag, med tio dagar kvar. Jag mår så mycket bättre om jag kommer ut på en runda tre till fyra gånger per vecka. Har hört att leende motverkar mjölksyra, så besvara publikens hejarrop med ett leende på läpparna. 41 km passerades och framme på Sturegatan som är sista uppförsbacken i loppet kändes det bra att vara där, inte för att det gick bra eller för att jag gillar uppför utan för att då visste jag ju ännu mer hur nära mål jag faktiskt. Västerbron gick bra, tar man en backe på känsla så går det bra och man är ganska pigg när man kommer upp för backen och det är värt mycket. Tack alla som peppar mig på bloggen, instagram och igår utmed banan. Handlar nog mycket om att våga vila och äta mycket mellanmål/äta bra, sova bra så att kroppen är pigg och springsugen 2/6! Jag var också noga med både mat och sömn två veckor innan loppet och lyckades springa in.52.37.

Restid stockholm uppsala bil
Bästa bindvävsmassage stockholm
Borås el och tele
Iranska ambassaden stockholm adress