lunds kulturskolan

Dalby, Torna Hällestad, Veberöd och Genarp. Denna information finns också att läsa på sidan. Undervisningen bedrivs som enskilda lektioner, gruppverksamhet och projekt. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Senast uppdaterat: 6 augusti, 2018.

Startsida - Kulturskolan - Lund Lunds Stadsorkester - LSO - Lund Kulturskolan Lund - 127 Photos - 13 Reviews - Schoollunds kulturskolan

Lunds Stadsorkester bildades 1965 och är en del av Kulturskolan Lund. 15 lärare vid Kulturskolan Lund har orkester i sin tjänstgöring. Övriga i orkestern är fritidsmusiker, musiklärare vid andra musikskolor, musikhögskolestuderande och professionella musiker. Ett kollage får allt på plats. Kulturskolan har verksamhet i musik, dans, bild, teater, film, nycirkus och skrivande.

Kulturskolan är under ständig utveckling och vi vill gärna ha synpunkter på vårt arbete - hör av dig till oss. Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. Den information vi har i våra systemloggar sparas endast i syfte att webbplatsen ska fungera bra. Känn Dig varmt välkommen till våra konserter. Det enskilda IP-numret är ointressant för oss och vi avidentifierar all information i så stor utsträckning som möjligt. Hemsida Kontakt, kulturskolechef/scen, konst och media Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Kulturskolan är Sveriges största verksamhet för barns kulturutövande. Vi använder webbkakor för att analysera hur webbplatsen används, genom att webbkakorna till exempel håller ordning på hur snabb webbplatsen varit för dig och vilka sidor som besökts. Barn- och ungdomstiden skaffa styrelse är den tid då alla sinnen är öppna för intryck och den tid då man har möjlighet att formas till en kreativ och tänkande människa.

Om webbplatsen, som du når via en länk i sidfoten. Skolbion, Nordiska Ungdomsorkestern och Stadsorkestern hör också till Kulturskolan. Einzelheiten zur Verwendung von Cookies finden Sie in der. Musik, dans, drama/teater och bild/media är vanliga ämnen.