linköping kul att göra

familjeaktiviteter. På Ateljé Passagen finns det gott om material för att prova på olika konstformer. Caféet har öppet året runt och där kan man sitta ner och njuta av utsikten över staden. Är det fint väder ser man faktiskt ända ut till sjön Roxen. Det finns kiosk och servering och vill man stanna över natt för att fortsätta äventyren nästa dag så går det bra på vandrarhemmet. Vätten Viljan är ett litet naturväsen som bor i.

Linköping kul att göra
linköping kul att göra

Prova att flytta kartan eller ändra filtren. Tack för ditt visade intresse. Den här funktionen lanseras snart.

Hyra stuga linköping
Kulturnatten uppsala grand
Joobb Linköping

Hem, aktiviteter Östergötlands län, tipsa oss gärna, dela med dina vänner: Att göra. Linköping erbjuder goda möjligheter. Det finns mycket att göra och upptäcka för hela familjen. Ett helt unikt fängelseäventyr med utmaningar för alla från tio år och uppåt, yngre barn är välkomna tillsammans med äldre vuxna. Där finns Hangaren Hot Sport Center, där man dessutom kan testa att ta sig upp för den 14 meter höga klätterväggen. Förutom att man kan strosa runt och njuta av vackert arrangerade planteringar och rabatter finns här också stora fria lekytor på gräsmattorna i området.

Roliga akitviteter i Linköping, saker att göralinköping kul att göra

Kulturskolan linköping terminstider, Telenor butik linköping, Göteborg linköping tid, Lindex ekholmen linköping öppettider,