presentkort spa behandling stockholm

erbjudas som ett spakoncept inom Detox. Vi renoverar, välkomna till Blue Medi Spa, Lifestyle Center. För senaste info följ oss på Facebook. Exklusiv ansiktsbehandling - 80 min inklusive Spa-dag. Till kassan, inga bokningar gjorda. Spa-dag, fot- och underbensmassage - 20 min inklusive Spa-dagMedicinsk fotbehandling 50 min inklusive Spa-dagMedicinsk fotbehandling 80 min inklusive Spa-dagSköna fötter spa-behandling - 50 min inklusive Spa-dag.presentkort spa behandling stockholm

Njut av tystnaden och lugnet i v ra 1690-tals valv. Bland Stockholms tak sar finner du uppv rmd takpool, solterrass, bastu, relaxavdelning och fantastiska behandlingar fr n topp till. Vi erbjuder m nga behandlingar p. SPA, t ex: olika sorters massage, fotv rd och ansiktsbehandling. Vi finns mitt i City.

Vårt spa ändrar inriktning till Detox Spa detta gör att våra behandlingar kommer att slimmas och förändras. Under den här tiden behöver eleven lite längre tid med behandlingarna och priset är lite lägre. Bokning Online, gå in här för att skapa konto presentkort. Köp ett prese ntkort till någon du tycker. From augusti 2018 har vi även fått distributionsrätten för UCW, universal Contour Wrap, en detox behandling vi arbetat med i. Som tillägg går att ordna relax i vår Spadel, Catering efter önskemål, champagneprovning samt om ni önskar går det bra att boka behandlingar. Spa Centre - här gör eleverna sin sista praktiktid och befinner sig i den tredje termin i sin utbildning. Beauty Centre - här gör eleverna sin praktiktid och befinner sig i den andra terminen i sin utbildning. Duo-kur ansikte - 50 min inklusive Spa-dagDuo-kur kropp - 50 min inklusive Spa-dagExklusiv duo-kur 80 min inklusive Spa-dag. Om våra priser, det skiljer ca 10 i pris på våra salonger, beroende på hur längt eleven har kommit i sin utbildning.

Under den här tiden närmar man sig sin examen och är snart färdigutbildade och priset är lite högre. 2Fboka2F businessunit1 p?2Fboka2F businessunit1 /cookie-test, alginpackning - 50 min inklusive Spa-dagAloe Vera-inpackning - 50 min inklusive Spa-dagAroma-inpackning - 50 min inklusive Spa-dagKurbad 20 min inklusive Spa-dagLerinpackning - 50 min inklusive Spa-dagSkrubbkur - 20 min inklusive Spa-dagSkrubbkur - 50 min inklusive Spa-dag. Ni har nu möjlighet att lägga era konferenser hos oss.

Matbordet stockholm
Jaguar delar stockholm
Bra vegetarisk lunch stockholm