samtalsterapi stockholm pris

inspiration att gå vidare mot helhet och harmoni. Ibland är det kopplat till mer tydliga problem, ibland är det en mer diffus upplevelse av att livet inte riktigt känns rätt. För företag avser priserna exklusive moms. Egen tid att reflektera kring livet och se saker som berör dig, dina känslor och behov. Företag kan för sina anställda få ett suventionerat pris.

Just nu erbjuder jag ett prova-på- pris, halva priset första gången.
Kväll- och helgtider finns också.
Se priser för olika konsultationer och tider.
Samtalsterapi i stockholm -vÄlkommen till jan gerschwind!
Efter 25 års verksamhet i näringslivet, med uppdrag bland annat som försäljningsansvarig, HR-chef och projektansvarig kände jag att en förändring av mitt yrkesliv var nödvändigt någonting saknades i livet.

Du upplever livskriser som du inte vet hur du ska hantera. När den sista pusselbiten är lagd och bilden komplett fungerar livet gott. Helg : 975 :-, parterapi/familjerådgivning 90 minuter, dagtid (kl 8-17) : 900. Syftet med samtalsterapin är att du i den terapeutiska processen får möta olika delar av dig själv och titta på hur de gagnar, men också begränsar ditt liv. Att avsluta terapin, det är naturligtvis Du som bestämmer när vi ska avsluta terapin. Du ges möjlighet att samtala med någon om det som är viktigt för dig. Det finns fördelar med att göra detta på ett medvetet sätt. Du får stöd och vägledning i att släppa gamla mönster. Det kan också handla om sådant som händer eller inte händer i dina relationer och dina känslor inför detta. Du känner dig deprimerad och nedstämd. För att Du ska känna dig bekväm med ditt beslut föreslår jag att du efter första träffen funderar igenom saken.