antagning lunds universitet

Fragmentariska texter i olika genrer är svårbedömda och gör inte alltid den sökandes förmåga rättvisa. Frågor om datum, många hör av sig till oss och undrar när sista kompletteringsdag är och när antagningsbeskeden kommer. Man ska helt enkelt ha något att skriva. Kontrollera att dina kontaktuppgifter på är uppdaterade. Vi har tyvärr inga möjligheter att beräkna sannolikheten för dig att bli antagen. Customer service 3 DEC, sista kompletteringsdag, för att hinna registrera dina betyg före urvalet, behöver vi ha dem senast 3 december. Customer service, dags att ladda upp betyg inför 3 december.

Inte heller lämnas någon motivering till antagning eller avslag. Observera att alla texter till antagningen måste skrivas på svenska: författarskolan har ingen möjlighet att göra tillförlitliga bedömningar på andra språk, ej heller andra nordiska språk, och kan heller inte handleda det egna skrivandet på andra språk än svenska. Viktiga datum, så hittar du dem. Det behöver du inte svara. Ha telefonen nära till hands. Hänsyn tas enbart till andra faktorer om det inte går att skilja två sökande åt på annat sätt. Customer service 20 FEB.

Johan Blomgren, christina Ekerholm, samira Elmi, lotta Liedmann. Vi kontaktar dig om och när du kan erbjudas plats. Du kan fortfarande göra en sen anmälan till vissa utbildningar.