hemnet uppsala villa radhus

Nyproduktion Tomt med bra läge, bra kommunikationer till Uppsala, perfekt pendlarläge. Fritidshuset är högt beläget med vacker utsikt och altan. Här bor du lantligt med skogen in på knuten samtidigt som du har goda. Villan har varsamt renoverats med nymålad. Den lilla gården består av ett bostadshus om fyra rum och kök med till. Belägen på en lummig tomt med ett nytt trädäck med pool och bastu. Huset har på senare år gått igenom flera renoveringar och är i fint. Ett nytt trivsamt naturnära villaområde med närhet till förskola.hemnet uppsala villa radhus

Välkommen till ett vackert 30-talshus som med stor omsorg renoverades och byggdes till i tre plan år 2000. Radhus till salu på, hemnet i, uppsala kommun.

Fastigheten bebyggdes 1998 och huset. November 2017 Nybyggnadsprojekt Vi kan med glädje birkenstock återförsäljare lund meddela att bygget av Thomas Sandells populära Parhus i Näs Focksta nu är startat, denna gång i bostadsrättsform! 4 dagar Välkommen till Gåvstavägen 122 och detta mycket välskötta bostadsrättsradhus i två plan. Här bor ni lantligt i ett trevligt område med direkt närhet till alla bekvämligheter. Stor delningsbar tomt med fri utsikt.

hemnet uppsala villa radhus