uppsala aktiviteter barn

hört talas om Pelle Svanslös, katten som en råtta bet av svansen. Låt proffsen ta hand om all planering och allt jobb. Om inte tiden finns till eller om ni har ont om idéer gällande konferensbokning så löser vi det. Ta del av givande och utmanande upplevelse eller kluriga uppdrag med dina kamrater och kollegor. Tänk utanför ramarna och inred efter eget huvud. Vi är Sveriges roligaste aktivitetsportal. Något att göra, nära dig!

uppsala aktiviteter barn

Man blir hungrig av att äventyra så därför annordnar vi en grillpaus på färden! På tillfälligt besök, oktober SJÄlvstÄndig, hur SJÄlvstÄndig är du? Stadsjakterna går ut på: Vid start tilldelas varje deltagande lag i stadsjakten varsin pärm innehållande olika uppdrag, en karta och ett tidsschema. Vi samarbetar med konferensanläggningar och bokningsbolag i hela vårt avlånga land och har därför ett stort utbud av anläggningar!

Östra staden uppsala lunchbuffe
Japanska uppsala universitet

GÖRA, aktiviteter för barn och familjer, lyssna. Ta med en vän eller ta er ut i större grupper! Övningarna övervakas av en aktivitetsledare som har i uppgift att observera och notera hur gruppen går till väga och hur de väljer att lösa uppgifterna. Här behöver gruppen samarbeta på bästa sätt om ni vill lösa uppgifterna. Om fart och fläkt inte lockar eller om ni känner för att varva ner efter en aktivitetsrik dag gör ni det på bästa sätt mitt ute på vattnet på en bastuflotte. Jay Fus - USA möter Asien - mitt i Uppsala. Vill ni testa på olika typer av skytte eller mer fysiskt krävande aktiviteter så som långfärdsskridskor eller klättring så har vi allt!

Håbo uppsala karta
Klippa klor katt uppsala