ätstörningsenheten uppsala vuxen

viktigt att använda då den utgör hälften av en god munhälsa. Ett nytt program, Dialektisk Beteendeterapi enligt Prof. Vi erbjuder främst gruppbehandling för patienter med bulimi och UNS (ca 20 sessioner) samt dagsjukvård där patienter kommer dagligen.30-15.00 till enheten för att få ett intensivt stöd även i french stockholm samband med måltider under 9-12 veckor. Programmet pågår under 16 veckor och kan kombineras med behandling på vårdavdelning för patienter som är i ett somatiskt dåligt tillstånd. Ej specificerat antal platser. Telefon:, hemsida vårdtyper som erbjuds: Sju dagsjukvårdsplatser för patienter med anorexia nervosa. Vå i samarbete med Plackers. Tillsammans med Plackers hjälper vi dig att hitta motivationen till att börja och berättar vad som händer om du struntar i den. Vi utreder dina behov och beslutar tillsammans med dig om lämpliga insatser: till exempel en kontaktperson, plats på ett boende eller någon form av behandling. Du som behöver hjälp och stöd i frågor som rör alkohol och droger, missbruk och olika beroenden kan vända dig till socialtjänstens vuxenavdelning.

Ätstörningsenheten uppsala vuxen
ätstörningsenheten uppsala vuxen

Verksamhetsområde allmänpsykiatri, akademiska sjukhuset Ätstörningsenheten för vuxna, akademiska sjukhuset, ingång, uppsala. Åldersgrupp som tas emot: 18 år och uppåt. Patienter med bulimia nervosa, ätstörning UNS och hetsätningsstörning får KBT i form av understödd självhjälp, individuell kontakt eller gruppbehandling. Akademiska sjukhuset, 75185, Uppsala Ätstörningsenheten erbjuder behandling för patienter med anorexi och bulimi samt UNS (ospecificerad ätstörning).

Veidekke uppsala visa
Bilverkstad bernadottevägen uppsala
Handelsrätt uppsala
Valresultat 2014 uppsala

Ätstörningsenheten erbjuder behandling för patienter med anorexi och bulimi samt UNS stora företag i borlänge (ospecificerad ätstörning). Vi erbjuder främst gruppbehandling för patienter med bulimi och UNS (ca 20 sessioner) samt dagsjukvård där patienter kommer dagligen.30-15.00 till enheten för att få ett intensivt stöd även i samband med måltider under 9-12 veckor. We would like to show you a description here but the site wont allow. Ätstörningsenheten för vuxna, Uppsala. Akademiska sjukhuset, 75185, Uppsala. Hjälp och stöd i frågor om alkohol, droger, missbruk och olika beroenden.