joakim lundell musikvideor

med en sommarturné Läs mer » 2018 är det 10 år sedan Melissa Horn debuterade med albumet "Långa nätter". Läs mer » Under hela 2018 tar Bob Hund över Malmö Live för en rad konserter. Läs mer » Julia Frej slog igenom med sin tolkning av Broder Daniels Shoreline. Läs mer » Hela albumet I Overkligheten spelas live på Debaser Strand den 19 september och samtidigt släpps en limiterad nyutgåva på vinyl. Första veckan klättrade albumet in på en tredje plats på Sverigetopplistan och vid releasespelningarna i Malmö blev det publikrekord. Läs mer » Iiris Viljanen är en av de mest kritikerrosade popartisterna i Sverige. Hon började sjunga redan som sexåring och tio år senare slog Lisa igenom då hon kammade hem förstaplatsen i Idol. Rikligt illustrerad och späckad med intervjuer med samtliga bandmedlemmar restid stockholm göteborg med tåg genom Wilmers historia från starten som Wilmer Pitt 1978 till årets succéartade comebackturné. Bandet bjuder in till nyårsfest och konsert med sitt allra mest dansanta material och nattklubb in på det nya året. Läs mer det blir exklusivt och intimt i sommar när Anna Ternheim tar med sig Martin Hederos på turné.

joakim lundell musikvideor

Till hösten väntar föreställningen Möjligheter Tour med uppmärksammade Aron Anderson. Med nya albumet Streets of you ger sig Eagle-Eye ut på en omfattande Nordenturné med start i Stockholm den 13 februari.

Läs mer » I februari släppte Amanda Werne, som hon egentligen heter, sitt femte och efterlängtade album Mörkare. Läs mer » Under hösten gjorde Ebbot Lundberg succé i SVT med sitt eget TV-program Ebbots Ark. Läs mer » Sedan 1997 har projektet Ales Stenar legat nere men planerna att återuppliva arrangemanget har funnits länge men det är först nu som det blir verklighet. Läs mer » Det var stort tryck när biljetterna släpptes till Tingseks två spelningar på Södra Teatern i vår. Med sig har han maskinuthyrning i stockholm bromma The Indigo Children som också agerade husband i TV-serien. Den 16 juni är det premiär i Borlänge för sommarens turné. Läs mer » Hold On med nano är redan en av 2017:s allra största låtar med över 11 miljoner streams på Spotify mest spelad av all musik i svensk radio, parkerad som etta på Svensktoppen för att nämna några av alla framgångar hittills. Läs mer » I september släppte Rebecka Törnqvist sin första fullängdsskiva på sex. Läs mer » John De Sohn inleder sommaren med nya singeln Hum With. Läs mer » Punkbandet Södra Sverige släpper albumet RAK kant den 19 maj. Premiär på Lisebergshallen och avslutningen på Annexet. Läs mer den 11 april är det nypremiär för den episka föreställningen om Malmös historia och Mikael Wiehes liv.