jag bor på en bondgård tecken

mitt material som jag har i arbetet. Pyssel och datorn tar mycket av min tid. Och så kommer det en liten dikt då och då också. Men ska börja lite göteborgs glasmästeri allabolag smått med att göra lite material och i sommar ska jag göra mer. Jag jobbar som barnskötare på förskola på en småbarnsavdelning och jag älskar mitt arbete. Mamma, mu, vi har fått en konstig ko med konstiga små horn när hon tror att ing en glor vinkar hon med sina horn Vi har fått en konstig ko med konstiga små horn När hon tror att ing en glor svarar hon i telefon. Det är mån.

Jag bor på en bondgård tecken
jag bor på en bondgård tecken

Ta körkortsfoto helsingborg, Café Boreal Zürich,

Jag är en änglamamma till min lilla dotter Ida och jag är mamma till min underbara dotter Tilde. Presentation, lite fakta om mig. Lämna gärna ett tassavtryck. Muuu, kråksång en När kråkorna klappar takt en till min lilla kråksång När kråkorna klappar takt en så blir d en lagom lång M en när älgarna klappar takt en till min lilla kråksång När älgarna klappar takt en blir d en alldeles för lång. Hej på er alla! Skriv gärna om ni undrar över något.